Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

2D horganyzott kerítés kerítéselem 8-6-8mm/50x200/103x250cm-től

Elérhetőség: Rendelhető
*A vas világpiaci árának folyamatos és kiszámíthatatlan változása miatt kérjük, hogy érdeklődjön aktuális árainkról a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címen vagy kérjen tőlünk árajánlatot a kívánt termékekre.
Méret:
Szín: Alapszín

Leírás

Kiváló minőségű 2D horganyzott táblás kerítéselem, mely alap felületkezeléssel rendelkezik. Kétféle keresztmetszetű horganyzott huzalból (6,0 és 8,0 mm) készül. Hegesztés előtt horganyzott, így hamarabb korrodálhat, mint a hegesztés után horganyzott változat. A tábla szerkezet rendkívül strapabíró, masszív és időtálló. Ezt a típusú kerítés panelt gabion kerítés építéshez ajánljuk kiegészítőként. Kerítés építéshez válassza inkább a hegesztés után horganyzott, vagy a horganyzott-színterezett kerítés táblát.

Méretek:

  • Tábla szélesség (mm): 2506
  • Huzal átmérő (mm): 8 mm (dupla) vízszintesen és 6 mm (szimpla) függőlegesen
  • Magasság (mm): 1030
  • Kockaméret (mm): 200 x 50

* GYÁRTÁSI IDŐ: 2-3 hét

*A horgany (Cink) ezüstös fém- és pikkelyes felületet ad a vasnak és korrózióállóvá teszi azt. A megsérült vas felületre katódos védelmi hatást fejt ki, így időtállóvá teszi a terméket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: horganyzott, kerítés, kerítéselem