Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Fa sün ház

Ár:
16.110 Ft
Várható szállítás: 2022. július 25.
Sündisznók védelmére szolgáló közepes méretű faház.
Elérhetőség: Külső raktáron
Menny.:db

Leírás

Fa sün ház

Tudta, hogy a sündisznók téli álmot alszanak? Ősszel a sünik már igyekeznek megfelelő búvóhelyet találni maguk számára, hogy zavartalanul átaludhassák majd a hosszú téli hónapokat. Mivel rendkívüli alkalmazkodó képességgel rendelkeznek, akár mesterséges (ember által készített) sün házakban is szívesen eltöltik a téli időszakot. 

Ez a fából készült sün házikó segítséget nyújt a bájos szúrós hátúaknak a hidegebb hónapok átvészelésére. Helyezzen el kertjében minél több sün házat, amelyek elősegítik a sünök megtelepedését és biztonságot nyújtanak számukra a kertben.

A sün ház levehető tetővel rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen otthonossá lehet tenni a ház belsejét. Helyezzen el száraz leveleket, gallyakat, füvet a süntanyában, hogy minél kényelmesebb és otthonosabb legyen. Érdemes a házikót kert sűrűbb, bokrosabb, árnyékosabb sarkában elhelyezni, ahol kevesebb a zavaró tényező.

Amennyiben a sün megtelepszik a kertünkben, ne háborgassuk, és semmiképpen ne vigyük be a lakásba! A sünök bármennyire is kedves állatok, életmódjukból és tüskés páncéljukból adódóan (hisz nem tudnak vakarózni), bolhák, és kullancsok fészkei is lehetnek.


Méret: 50 x 40 x 23 cm


Anyag: Fenyő


Szín: Vörösmahagóni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Érdekesség a sündisznóról

Elnyerte az év emlőse címet

Tudta, hogy 2014-ben hazánkban az év emlősének választották meg a keleti sündisznót? A napjainkban védett keleti sün nyugodt téli álmát mi is segíthetjük, ha készítünk számukra egy biztonságos alvóhelyet. 

Termék címkék: kert, madáretető