Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Szállítás és áru átvétel


Szállítási információk a koronavírus időszakában

A járvány miatt az általános kiszállítási idő akár két héttel is megnőhet. A várható kiszállítás napjáról, valamint a tényleges kiszállítás időpontjáról előzetesen tájékoztatjuk Önt írásban vagy telefonon keresztül.


 

Telephelyen történő áru átvétel

Telephelyen áru átvétele csak az előzetesen online leadott rendelések esetében lehetséges. Munkatársaink nem tartózkodnak a telephelyen, így webáruházunk termékeinek a telephelyen történő megvásárlására a webáruházban leadott megrendelés hiányában sajnos nincs lehetőség. 

 

Az alábbi intézkedések szigorú betartása mellett, továbbra is állunk rendelkezésükre személyesen telephelyeinken:

  • A telephely egész területén kötelező az arcot és orrot eltakaró maszk folyamatos viselése, és a 2 méter védőtávolság megtartása.

  • A minimális érintkezés érdekében kérjük a vásárlást a lehető legrövidebb időn belül lebonyolítani, lehetőleg készpénz-helyettesítő módszerek alkalmazásával (előre- vagy azonnali utalás, bankkártya).

 

Cím: 2112, Veresegyház, Hajó utca 10-12.


 

Általános szállítási információk

Webáruházunkban a megrendelések kézbesítése futárszolgálattal vagy egyedi kiszállítással történik a termékek súlyától és méretétől függően. 


 

A szállítási költség

A szállítási költség a csomag mérete és súlya alapján kerül megállapításra, melyet webáruházunk rendszere kalkulál a kosárba rakott termékek összsúlya és az egyes termékek egyedi méretei alapján. 

Árajánlatkérés esetén írjon nekünk a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 20 380 0565-ös telefonszámon. 


 

Fuvardíj

Saját futárral a teherfuvarozás 3,5-7,5 t összteherbírású billenős tehergépkocsival, telephelyünktől (2112, Veresegyház, Hajó utca 14.) számított

  • 10 km-en belüli szállítási címre: 10.000 Ft + áfa/alkalom

  • 10 km-nél távolabbi szállítási címre: 200 Ft + áfa/km, de minimum 8.000 Ft+áfa/megkezdett óra. 


Kellemes böngészést kíván Önnek

a Korrektkerites.hu lelkes csapata