Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Fizetési módok

 

Barion (bankkártyás fizetés)

 

Amennyiben bankkártyával szeretné fizetni rendelésének ellenértékét, válassza a Barion fizetési opciót. A felugró ablakban adja meg a kártyaszámot, a kártya lejárati dátumát, valamint a CVV kódot. A tranzakció megerősítéséhez kattintson a "Fizetés" gombra. Sikeres fizetést követően az összeg perceken belül levonásra kerül bankkártyájáról.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 


 Fizetés előreutalással 

 

Barion fizetési lehetőség mellett lehetősége van előreutalással is fizetni. Kérjük, hogy ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot a +36204154165-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre. Egyedi megrendelés esetén (méret, szín) a fizetési mód minden esetben előreutalással történik.


Postai utánvét 

Utánvétes fizetési mód esetén rendelésének ellenértékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának szükséges kifizetni készpénzben. 


Személyes átvétel a telephelyen

Időpont egyeztetést követően a megrendelését személyesen is átveheti irodánkban az Önnek legmegfelelőbb időpontban. A csomag ellenértékét előreutalással vagy készpénzzel történő fizetéssel van lehetősége kiegyenlítheti.

Időpont egyeztetéshez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 380 0565-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre. A szállítási idő a termék elérhetőségétől függ.


Telephelyi és irodai címünk: 2112 Veresegyház, Hajó utca 10-12.

Iroda nyitvatartása: H-P: 8:00-16:00