Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Műanyag lécek

Rendezés:
Nézet:

Tartós, gondozásmentes műanyag lécek hosszú távra

Gondolta volna, hogy lehetséges kerítést építeni környezetbarát anyagból, ráadásul olcsón? A Korrekt Kerítés webáruházban minőségi, újrahasznosított anyagú kerítéslécek széles választéka várja a tudatos kertszépítőket. Válogasson a gyönyörű, élénk színű lécek közül, amelyek nem csak esztétikusak, de tartósak is! 


Mitől újrahasznosított ez a műanyag léc?

A műanyag kerítéslécek 95%-ban osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek, hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, amely sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik, az európai irányelveknek megfelelően.  


A műanyag lécek előnyei

  • Tartósak és gondozásmentesek

  • Nem korhadnak és nem szívják magukba a nedvességet

  • Könnyen megmunkálhatók

  • Nagy ellenálló képességgel rendelkeznek az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben

  • UV stabilak, így hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat, színüket

  • Ár-érték arány szempontjából kiváló választást jelentenek

  • Anyagukban színezettek, így nem kopik le róluk egy idő után a festék

  • Fagyállók

  • Esztétikus végeredményt nyújtanak

  • A termékek használata rendkívül sokrétű és egyszerű


Mennyire tartósak a műanyag kerítéslécek? 

A lécek, profilok, illetve egyéb újrahasznosított műanyag termékek elsősorban annak köszönhetik tartósságukat, hogy olyan anyagból készülnek, ami kikezdhetetlen az időjárás, élősködők, kórokozók és a penészgombák által. Az újrahasznosított anyag szilárd, tömör, így a végtermék nem törik el a használat során, valamint könnyen megmunkálható lesz. A műanyag lécek fagyállók, korhadásmentesek és nem igényelnek semmilyen gondozást.


Felhasználási területek

A műanyag lécek lakossági, ipari, mezőgazdasági célokra egyaránt felhasználhatók. Leggyakrabban családi házak, nyaralók és kiskertek körbekerítésére használják őket, de közterek, iskolák és óvodák, parkok, közintézmények is előszeretettel vásárolják manapság különféle építkezési projektekhez. A műanyag kerítéslécek ideálisak kerítés építéshez, továbbá stégek, homokozók, korlátelemek készítéséhez és otthoni ,,készítsd magad" (DIY) projektekhez is. 

Ha szeretne többet megtudni az újrahasznosított műanyag kerítéslécekről, olvassa el az erről szóló blogcikküket