Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Köszöntjük a kertszépítés és a kerítés építés világában! 

A KorrektKerítés webáruház 2020. nyarán nyitotta meg kapuit. Küldetésünk, hogy kiemelkedő minőségű kerítésrendszer elemeket, kerti kiegészítőket, valamint magas színvonalú kerítés építés szolgáltatást kínáljunk kedvező áron.


Drótkerítés építés


Széleskörű és egyedi termékpalettával igyekszünk kiszolgálni a vásárlóink igényeit, melyet a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan bővítünk és javítunk. Termékkínálatunkban a fém kerítésektől kezdve a fa kerítéseken át, a kőből készült kerítésekig szinte minden kerítés típus megtalálható. A kerítés építéshez szükséges eszközöket és kiegészítőket, például csavarokat, szerszámokat, oszlopokat, rögzítőket is megtalálhatja a kínálatban. Újrahasznosított anyagú termékeink között a környezettudatos kert és kerítés építők is megtalálják az ideális termékeket. 

Szolgáltatásaink magukba foglalják komplett kerítésrendszerek tervezését, kiszállítását, kivitelezését, valamint az ehhez kapcsolódó helyszíni felmérést is megfizethető áron. A webáruházban megrendelt termékeket gyors, országos kiszállítással juttatjuk el vevőinkhez.

Veresegyházon, a környező településeken (Pest megyében) helyszíni felmérésre is van lehetőség. Árainkról érdeklődjön a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címen.


Korrekt Kerítés bemutatkozás


Ha felújítaná kerítését, keresse bizalommal a KorrektKerítés csapatát!

 

Kellemes vásárlást és nézelődést kíván,

A korrektkerites.hu csapata