Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Műanyag oszlop Szürke - Ø 50 mm, 130 cm

Ár:
1.710 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Anyagában színezett, préselt, újrahasznosított műanyagból készült karó, mely ideális mezőgazdasági célokra, kerti felhasználásra, villanypásztor telepítésére, területek elkerítésére. Az oszlop hosszúsága 130 cm, átmérője 5 cm.
Méret: 130 cm
Szín:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 4!

Leírás

Préselt, újrahasznosított műanyagból készült karó, mely ideális mezőgazdasági célokra, kerti felhasználásra, továbbá villanypásztor telepítésére, és területek elkerítésére. Anyagában színezett, UV stabilizátorral készült és nem igényel gondozást. Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nedvességnek, kórokozóknak, élősködőknek, és a gombának. A termék felhasználási területei:

  • Villanypásztor telepítése
  • Gyümölcs és zöldség karó
  • Területek elkerítése
  • Vadkerítések készítése.

Telepítése egyszerű. Anyaguk ellenáll a szélsőséges időjárásnak, gombáknak, savaknak, UV sugárzásnak és az ammónia hatásainak. Gondozást, ápolást nem igényel. Ideális megoldást jelenthet hosszú távú kültéri használatra. 

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Súly: 2,2 kg

Méret: Az oszlop hosszúsága 130 cm, átmérője 5 cm.

Felület: A gyártási eljárás miatt a termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében.

Anyag: Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kerítés, oszlop, zártszelvény