Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Prémium minőségű telített fa komposztláda

Ár:
48.680 Ft (38.331 Ft + ÁFA)

Tartós, telített fából készült komposztáló láda záróelemmel. Egyedi méretben is rendelhető. A termékre 15 év gyártói garanciát biztosítunk. 

*A faanyag világpiaci árának folyamatos és kiszámíthatatlan változása miatt kérjük, hogy érdeklődjön aktuális árainkról a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címen vagy kérjen tőlünk árajánlatot a kívánt termékekre. Az árváltozás jogát a telített fa termékek esetében fenntartjuk!

Várható szállítás: 2024. július 17.
Elérhetőség: Külső raktáron
Menny.:db

Leírás

Fa komposztláda

Tartós borovi erdeifenyőből készült telített fa komposztláda, mely ideális a különböző konyhai zöld élelmiszer hulladékok (krumplihéj, tojáshéj, növényi maradványok, hagymahéj, almahéj, csutka), kerti hulladékok (gallyak, fű, levelek), fűrészpor, nyersfa maradványok újrahasznosításához, komposztálásához. 

Az erdei fenyőből készült termékek nem csupán naturális megjelenésük miatt népszerűek, hanem a fenséges illatuk miatt is. Egyedi tulajdonságuk, hogy az évek múlásával érettebb színt kapnak.


Méretek:

  • Hosszúság: 100 cm
  • Szélesség: 100 cm 
  • Magasság: 72 cm

Szín: A telített fűrészáru kezdetben enyhén zöldes színű a gyártási technológiának köszönhetően, a zöld árnyalat azonban néhány hét alatt elmúlik. A napfény és időjárás hatására a fa érettebb színt kap és szürkésbarna színű lesz.   


Ismerje meg a telített fa előnyeit!

A kertek élővilágának a növények, így a fák is, szerves részét képezik. A faanyag az egyik legősibb építőanyag, mely rendkívüli népszerűségét részben természetes szépségének, illatának, valamint könnyed megmunkálhatóságának köszönheti. Ha Önnek is fontos a természetesség és egyediség, akkor válassza telített fából készült termékeinket, melyek időtálló, természetes és gondozásmentes megoldást nyújtanak az Ön kertjébe is.


Modern gyártási technológia: Az új gyártási technológiának köszönhetően a telített fából készült termékek kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. A gyártási folyamat során a fa nedvessége vákuumos előkezeléssel eltávolítják, majd az eltávolított nedvesség helyére korhadásgátló, speciális, biológiai favédő oldat kerül. A szert erős nyomással préselik át a faanyag szíjács részének teljes keresztmetszetében. Ennél alaposabb favédelem nem lehetséges. Az eljárás során a fa szerkezete nem sérül, fizikai tulajdonságai megmaradnak. A telítés az Európai elvárásoknak és előírásoknak megfelelően történik.


Tartósság és gondozásmentesség: A telített fa termékek maradandóan tartósak és gondozásmentesek. Ápolás és felületkezelés nélkül hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.


Gazdaságosság: A telített fából készült termékek, gazdaságosabbak a felületkezelt fánál és hosszabb ideig tartanak.


Garantált biztonságosság: A telített fa termékek természetesek és biológiailag ártalmatlanok a környezetre.


Természetesség: Természetes szépségüknek köszönhetően széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A faanyag kezelés után 


Minőség: A gyártás során prémium minőségű borovi fenyőből készülnek a termékek. 


Festés, pácolás: A telített fa fapáccal utólagosan is pácolható, színezhető nem vizes alapú, vastagon fedő páccal.


Garancia: A termékhez 15 év gyártói garanciát biztosítunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mi az a komposztálás?

Mit jelent a komposztálás?

A komposztálás azon természetes, szerves biológiai folyamat, mely során egy tápanyagban gazdag anyag keletkezik oxidációs folyamat során.

A földben lakó élőlények és mikroorganizmusok biológiai oxidációs folyamat részeként lebontják a szerves zöldhulladékot, melynek végeredményeként komposzt keletkezik. A komposzt egy tápanyagokban (ásványi sók, széndioxid) gazdag, morzsás, sötétbarna, földszerű anyag, mely számtalan kertészeti tevékenységhez felhasználható.


Milyen előnyei vannak a komposztálásnak?

A komposztálás környezetbarát tevékenység, hiszen azok az élelmiszer maradványok és egyéb komposztálható termékek, melyek normál esetben a kukába kerülnek egy átlagos háztartásban, komposztálás útján újrahasznosításra kerülnek. A háztartási hulladékok mennyisége ezáltal csökken, így a hulladéklerakókat is mentesíteni tudjuk a felesleges szeméttől. A humusz ideális arra, hogy kertjeinket trágyázzuk vele, mivel a benne lévő mikroelemek és nehezen oldódó ásványi anyagok folyamatos tápanyag ellátást biztosítanak a növények számára, ezáltal elősegítve gyors fejlődésüket. 

Ha szeretne még többet megtudni a komposztálásról, olvassa el az ehhez kapcsolódó bejegyzésünket