Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Újrahasznosított Gyémánt végű műanyag profilléc - 200 cm

Ár:
8.970 Ft (7.063 Ft + ÁFA)
Tömör, újrahasznosított műanyagból készült gyémánt végű profilléc 200 cm hosszúsággal, 9,2 cm szélességgel és 9,2 cm vastagsággal.
Várható szállítás: 2023. december 27.
Elérhetőség: Külső raktáron
Menny.:db

Leírás

Műanyag profil, léc

Tömör, újrahasznosított műanyag profil, mely kiválthat zártszelvényt, deszkát, vagy lécet.

Az időjárás viszontagságaival szemben sokkal ellenállóbb, mint a fából vagy vasból készült profil. Anyagában színezett, UV stabilizátorral készült és nem igényel gondozást. Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nedvességnek, kórokozóknak, élősködőknek, és a gombának. Tetszőlegesen méretre igazítható.


A profilléc felhasználási területei:

  • Családi házak, nyaralók és kiskertek
  • Ipari és mezőgazdasági ingatlanok
  • Közintézmények, köztéri, iskolai és óvodai játszóterek, parkok

Méretek: 200 cm hosszúság, 9,2 cm szélesség, 9,2 cm vastagság


Súly: 12,4 kg/db


Anyag: Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.


Szerelési tanácsok: Könnyen alakítható, fúrható fém, vagy famegmunkáló géppel és nem igényel felületkezelést. A műanyagoknak nagyobb a passzív hőmozgása, mint a fának, vagy a fémnek. A csavarokkal történő rögzítésnél 1-2 mm-rel nagyobb furatot fúrjunk, és ne húzzuk meg a csavarokat feszesre, csak fogósra. A műanyag profilok nagyon szilárdak, de jobban behajlanak, mint a fa vagy fém profilok, ezért sűrűbben kell alátámasztani őket. A termék jelenleg barna színben kapható.


Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!