Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Építsen újrahasznosított vízálló OSB panellel!

Építsen újrahasznosított vízálló OSB panellel!

2024-ben az újrahasznosítás fontossága egyáltalán nem idegen senki számára. A környezetbarát megoldások sokszor nem csak a bolygónkat védik, hanem minőségben is óriási különbség van a hagyományos és a környezetbarát építőanyagok között. Sok újrahasznosított termék már rendelkezik UV védelemmel, vízállóak, valamint tartósabbak is, mint a megszokott fém- és faanyagok.

Mire lehet felhasználni a Vízálló újrahasznosított építési OSB-t?

Felhasználása rendkívül sokrétű, de a hagyományos OSB-vel szemben sokkal időtállóbb. Kitűnő szigetelőanyag lehet fürdőszobákba, felhasználható válaszfalként, tetőfedéshez, megfelelő alátámasztással padlóként, ideiglenes kerítésként.

Mitől vízálló?

A műanyag újrahasznosításának köszönhetően, a rétegek nem engedik át a vizet. Az "OSB" panel a következőket tartalmazza:

  • Tetra Pack tejes doboz

  • Literes üdítős doboz

  • Chips-es zacskó

  • Fogkrém tubus

  • Őrölt kávé

  • Különféle csomagolóanyagok

A hulladékanyagok tulajdonságaiból adódóan az "OSB" panel is 98%-ban vízállóvá válik, csupán a vágási felület tud átnedvesedni, amennyiben a tárolás, vagy felhasználás során ezen a pontokon víz éri.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki minőségi anyagokkal kíván dolgozni. Az újrahasznosított műanyagból készített "OSB" táblák tudják mindazt, amit a hagyományos farostlemezeknél megszokott és még többet is, így ipari felhasználásra, lakó és nem lakóépületek kivitelezéséhez egyaránt ajánlott használata. Rugalmassága lehetővé teszi, hogy enyhén hajlított felülelet képezzenek vele. 

Milyen méretekben érhető el?

A standard 10 mm-es vastagságú panel legtöbb esetben raktárról elérhető, a vastagabb 18 mm-es panelről kérjük mindig aktuálisan érdeklődjön kollégánknál.

Kérdés vagy rendelés lebonyolítás esetén keressen minket bizalommal a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címen!

Kosárba


 

Tartalomhoz tartozó címkék: kerítés építés újrahasznosítás