Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Szállítás és rendelés átvétel

Rendelés átvétele a telephelyen

Telephelyünkön ingyenesen, szállítási díj felszámítása nélkül van lehetősége átvenni az előzetesen online leadott megrendelését.

Munkatársaink nem tartózkodnak a teljes nyitvatartási időben a telephelyen, így kérjük legyen szíves az átvétel előtt időpontot egyeztetni munkatársunkkal a központi telefonszámon vagy írjon nekünk email-t a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre.

 

Címünk: 2112, Veresegyház, Hajó utca 10-12.


Általános szállítási információk

Webáruházunkban a megrendelések kézbesítése futárszolgálattal (DPD) vagy egyedi kiszállítással történik a termékek súlyától és méretétől függően. A kisebb, 40 kg-ot és 150 cm hosszúságot nem meghaladó csomagokat DPD futárszolgálattal kézbesítjük. Ennél nagyobb súlyú és kiterjedésű csomagok szállítását szerződő partnerünk segítségével, a Futárszolgálat.hu-val menedzseljük.  


A szállítási idő

Átlagos szállítási idő 2 hét, azonban a jelenlegi kialakult helyzet miatt, mely hatással van az anyagellátásra egyes termékeink esetében 3-4 hetes teljesítési időt tudunk biztosítani.


A szállítási költség

A szállítási költség a csomag mérete és súlya alapján kerül megállapításra, melyet webáruházunk rendszere kalkulál a kosárba rakott termékek összsúlya, valamint az egyes termékek egyedi méretei szerint.


Fuvardíj

Bizonyos esetekben a teherfuvarozást, nagyobb csomagokszállítását saját, 3,5-7,5 t összteherbírású billenős tehergépkocsinkkal  tudjuk vállalni. 

  • 10 km-en belüli szállítási címre: 10.000 Ft + áfa/alkalom

  • 10 km-nél távolabbi szállítási címre: 200 Ft + áfa/km, de minimum 8.000 Ft+áfa/megkezdett óra.