Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

WPC

WPC

Miért válasszunk WPC-t?

A WPC egy kompozit anyag, amely faipari rostból/bambusz rostból és újrahasznosított műanyagból készül. A műanyag tartalma hozzájárul az időtállóságának, a fa-,illetve bambuszrost pedig egy igazán esztétikus, természetes hatást eredményez. A fával ellentétben nem igényel különösebb ápolást, így hosszútávon rengeteg időt és pénzt sprólolhat. Tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen a legtöbb esetben egy szappanos átmosást követően eltűntethetőek a szennyeződések, egyéb esetben pedig számos a WPC takarítására kifejlesztett termék elérhető már a piacon.

Milyen WPC elemek léteznek?

A különböző technológiáknak köszönhetően ma már többféle méretű, kivitelű és felületű WPC létezik. Az egykor hagyományosan teraszburkolatként felhasznált anyagból ma már komplett kerítésrendszerek is épülhetnek. Az általános sötétszürke, sötétbarna színek mellett egyre több szín érhető el, így mindenki megtalálhatja a kertjébe illő elemeket. A hagyományos bordás felület mellett választhat akár sima, famintás, valamint rendkívül élethű faerezetes verziót is.

A WPC elemek minőségi telepítése miatt ajánljuk, hogy kérjen szakszerű segítséget/ kivitelezési szolgáltatást!