Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Antracit zártszelvény oszlop 1,5mm/60x40/200cm-től

Ár:
9.310 Ft (7.331 Ft + ÁFA)
Antracitszürke (RAL7016) zártszelvény oszlop kerítés építéshez és egyéb célokra. A 60x40 mm-es zártszelvény oszlopok 200 cm hosszúságtól kaphatók.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-07-17

Leírás

Antracitszürke (RAL7016) zártszelvény oszlop 

Kiváló minőségi zártszelvény oszlop tűzihorganyzott + szinterezett felületkezeléssel, 60x40mm-es négyszög keresztmetszettel. Elsősorban a hagyományos 2D és 3D táblás kerítések építéséhez használható fel. Az oszlop tetején fekete kupak található.

A horganyzási technológia, másnéven tűzihorganyzás során a megfelelően megtisztított alapfémet nagyon magas hőmérsékletű (435–450 °C) folyékony cinkbe (horganyba) mártják. A horgany (cink) ezüstös fémes, pikkelyes korrózióálló bevonatot képez az alapfémen, és rendkívül ellenállóvá teszi azt a rozsdásodással szemben. 

A szinterezés, másnéven porszórás vagy porfestés, olyan eljárás, melynek segítségével oldószer felhasználása nélkül adnak színt a fém felületének. A szinterezési során elektrosztatikusan töltést adnak a festékpornak, így a fém magához vonzza azt. A porszórás egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal környezetkímélőbb eljárás, mint az oldószeres megoldás, hiszen itt nem kerül sor a környezetre káros oldószerek felhasználására.

Kínálatunkban minden kerítés panel magassághoz megtalálja a megfelelő magasságú, illetve színű oszlopot. A zártszelvények 200 cm hosszúságtól kaphatók horganyzott, illetve horganyzott + színterezett zöld (RAL6005) vagy antracit (RAL7016) felületkezeléssel. 


Méretek:

  • Hosszúság: 200 cm
  • Keresztmetszet: 60x40mm-es négyszög

Szín: Antracitszürke (RAL7016)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: antracit, fém, kerítés, kert, oszlop, rozsdamentes