Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Újrahasznosított Műanyag szállító raklap perem nélkül NAGY

Ár:
13.560 Ft (10.677 Ft + ÁFA)
Tömör, újrahasznosított műanyagból préselt, vegyes színű szállító raklap, perem nélkül. Több mint 1000 kg-os teherbírással rendelkezik. Méret: 120 x 100 cm.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-26

Leírás

Helytakarékos műanyag szállító raklap

Tömör, újahasznosított műanyagból készült, helytakarékos szállító raklap perem nélkül. Több, mint 1000 kg-os teherbírással rendelkezik, így alkalmasak a legtöbb tárolási és szállítási feladatra.

Anyaga 100%-ban újrahasznosítható műanyagokból készült, így környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos fa raklapok helyett. Rendkívül praktikus: kialakításának köszönhetően segít helyet megtakarítani, így áru szállítás esetén sokkal több áru mozgatható, szállítható egy út alatt.

Tömör anyagának köszönhetően a raklap nedvességálló, továbbá ellenáll az időjárás viszontagságainak, a gombáknak, élősködőknek, és a hétköznapi vegyszereknek. 


Méretek:

  • Hosszúság: 120 cm 
  • Szélesség: 100 cm


Szín: vegyes, kevert


Súly: 24 kg


Felület

Az egyedi gyártási technológia és a felhasznált alapanyagok következtében a termék felülete nem olyan homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében. A termék felületén előfordulhatnak kisebb gócok, csomók vagy minimális színbeli eltérések. 


Anyag

Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!